Развитие кооперационных связей в сельском хозяйстве Канады

А. В. Ткач, О. А. Ашихмина

Аннотация


Cooperative policy in Canadian agriculture can be defined as a policy of free choice of lines for production activity of private and cooperative owners of capital and fixed assets with the exclusive state control of trade of principal agricultural produce (grain, milk and poultry) and producers' monopoly for the wholesale trade of other products (meat, potatoes, fruit, vegetables, wool, tobacco etc.).

Полный текст:

PDF


DOI: https://doi.org/10.30906/1999-5636-2003-2-39-41

Ссылки

  • На текущий момент ссылки отсутствуют.


Наши партнеры:



  

 

Подписаться на наши издания Вы можете через почтовые каталоги агентства «Роспечать» и Объединенный каталог «Пресса России»а также на сайтах агентств «УП Урал Пресс», «Информнаука»«Прессинформ» и «Профиздат».

© Издательский дом «Фолиум», 1998–2022